Vi påverkar riksdagen – med öppen ridå!

Idag skriver jag ifrån 24 Hour Business Camp, där jag under 24 timmar skall skapa en ny webbtjänst. Riksdagsrösten (riksdagsrosten.se) är en sajt där du kan vara med och påverka våra riskdagsledamöter. Målet med evenemanget är att vi och 30 andra lag skall lansera våra nya sajter i morgon (1/11) kl. 12.00.

Vi vill veta att vi inte bara klarar det tekniska arbtetet, utan att vi också verkligen bygger något som människor vill ha. Därför behöver vi din hjälp!

  • Tyck till om hur du vill att sajten skall fungera på sajten http://riksdagsrosten.se och på till @riksdagsrosten på Twitter.
  • Donera till projektet för så att vi kan fortsätta arbeta efter de första 24 timmarna, genom vår sida på FundedByMe eller genom att SMSa FBM 414 till 72550 (kostnad: 150 kr).
  • Är du politiskt kunnig/engagerad/intresserad? Vi behöver din hjälp att sortera och förstå information om det som pågår i Riksdagen. Hör av dig till oss på @riksdagsrosten om du tror att du kan bidra med lite tid.

Vi brinner för öppenhet och gemensamt skapande, så redan kl. 12.00 idag kommer vi att lansera en helt tom sajt, där ni under närmaste 24 timmarna och framöver kan följa med varje steg i utvecklingsarbetet. Allt som finns är tillgängligt för alla att se, alla funktioner öppna för alla att tycka och tänka om, alla misstag och buggar öppna för allmänheten.

Med mig på tåget har jag utvecklaren Johan Sandén (@sounden) och tidigare Entreprenörsjaktsdeltagaren Joakim Green (@joakimgreen). Det kommer att bli ett äventyr och vi hoppas att ni är med oss på tåget!

Nedan kan ni också följa direktsändningen från 24 Hour Business Camp.

%CODE1%

Entreprenöriella hälsningar,

/ Gustaf Josefsson & Riksdagsrösten Crew